ροή ειδήσεων

"ΤΑ 550 ΕΚΑΤ. ΗΤΑΝ ΤΗΣ Μ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" - Αφήνουν τον Γ.Παπανδρέου να ξεφύγει με ... υπόμνημα! - Χ.Α.: "Τον καλύπτει η ΝΔ"

Περιφρόνησε εκ νέου την προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και αντ' αυτού απέστειλε το ίδιο υπόμνημα που είχε στείλει την προηγούμενη εβδομάδα!...
Μάλιστα σημειώνει στο υπόμνημά του ότι «Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψη μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση τη μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση».

'Ολα αυτά ενώ το στέλεχος του ΣΔΟΕ Ευάγγελος Καραμάνος στην κατάθεσή του που διήρκησε μία ώρα, επιβεβαίωσε όσα είχε αναφέρει και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ότι σε μία σύσκεψη ο πρώην περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας ανέφερε ότι είχε πληροφορίες πως πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων, είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του Γ.Παπανδρέου.

Εν τω μεταξύ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να επανακληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Επιτροπή και κατά, οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που είχε θέσει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος για τη βίαιη προσαγωγή του Γ. Παπανδρέου στην Προανακριτική. Την πρόταση καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα ενώ από την ψηφοφορία απείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις προκάλεσαν την έκδοση σκληρής ανακοίνωση από την πλευρά του Λαϊκού Συνδέσμου για επιχείρηση συγκάλυψης του Γιώργου Παπανδρέου από την τρικομματική κυβέρνηση.

Ιδού η ανακοίνωση:

"Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του μνημονίου, αρνήθηκε να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Χρυσή Αυγή πρότεινε άμεσα την εφαρμογή του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που προβλέπει τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα.

Τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος από δεξιά μέχρι άκρα αριστερά καταψήφισαν την πρότασή μας, καλύπτοντας απόλυτα τον άνθρωπο του ΔΝΤ. Ανάλογη πρόταση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε εν συνεχεία και ο κ. Καπερνάρος.

Σύσσωμη η συγκυβέρνηση απέρριψε την πρόταση ως... εξεζητημένη, ενώ σύριζα και κκε θεώρησαν το μέτρο... ακραίο. Και τολμούν αυτά τα υποκείμενο να μιλάνε για πολιτική κάθαρση. Η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποκαλυφθεί η Αλήθεια και να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας".

Ο Ηλία Κασιδιάρης σημείωσε "Η Χρυσή Αυγή πρότεινε την βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού, Παπανδρέου. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ από κοινού την αρνήθηκαν, διότι καλύπτουν από κοινού τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη χώρα, τον άνθρωπο που μας έδεσε με τα δεσμά του μνημονίου. Ντροπή τους!"


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/13 13:47

    ΕΙΣΤΑΙ ΤΕΛΗΩΣ ΚΑΡΑΚΙΟΖΙΔΕΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΛΚ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΉ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΤΠΤ? ΕΣΥΣ ΟΙ ΧΡΗΣΑΒΓΗΤΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΑΟΛΟ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΑΙ ΨΟΦΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΝΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥΣ ΟΙ ΜΚΛΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΑΙ ΕΠΗΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΗΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡ... ΤΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΗΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΗΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/13 14:28

      ooi oi agrammatoi, ola ta lamogia, oloi oi karagkiozides,oloi oi mlks,oloi oi vlakes ,diladi peripou to 6-7 ta ekato tou ellinikou laou ,san kai sena psifizoun PASOK

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/13 14:50

    Μαθε ορθογραφία πρώτα αμορφωτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/13 18:05

      Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.
      Γράφει ο Ν Βράχος 16.4.13
      Δικαιωμένος πλήρως, ο Γιώργος Παπανδρέου, τόσο από τον αγώνα που κατέβαλε για την σωτηρία της πατρίδας μας, όσο και από τις διαρθρωτικές ανακατατάξεις που επέβαλε στην Ευρωπαϊκή λειτουργία του δυσκίνητου ή και Γερμανοελεγχόμενου συστήματος «διακίνησης χρήματος και αλληλεγγύης» μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων.
      Το ομολογεί η αλλαγή ηγεσίας στην Κύπρο και η πρώτη υπογραφή της μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Πάνε οι καταθέσεις! Τινάζουν τον κόσμο στον αέρα. Πίνουν το αίμα του κόσμου οι προστάτες του Αντωνάκη και των υπολοίπων φανερών και ..κρυφών.
      Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν συνέχιζε ο Καραμανλής ή παραλάμβανε ο Σαμαράς΄η ο Τσίπρας. Φανταστείτε ……!!!!
      Που θα βρισκόταν η Ελλάδα σήμερα; Τι θα κάναμε για να ζήσουμε;
      Το ομολογούν όλοι, ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .
      Το ομολογούν τα ξένα ΜΜΕ, και οι καραδοκούντες , άδικα πλέον, δραχμολάγνοι εραστές του βρώμικου χρήματος .
      Το ομολογούν τα SITE της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού ΞΑΦΝΙΚΑ!!! άρχισαν να μην αναρτούν σχόλια και απόψεις που αποδεικνύουν την αλήθεια και ΑΘΩΩΝΟΥΝ τον Γιώργο Παπανδρέου από τις κατηγορίες εις βάρος του και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ !
      Το ομολογούν τα πρόσωπα των Πασοκων που ένιωσαν την ντροπή και την προσβολή του..πέμπτου απο-κόμματος, από την προσπάθεια του φαταούλα της κενοδοξίας να γίνει πρόεδρος του Πασόκ. Πίστευε , ο άθλιος λογοπαίχτης, ότι το Πασοκ είναι ..σκεύος ηδονής του κάθε παραπολιτικού ..ερωτύλου
      Ντρέπονται και φοβούνται φανερά τον εαυτόν τους και την κοινωνία για όσα ψευδή, ανύπαρκτα ή και διαστρεβλωμένα έχουν γράψει . Τα γεγονότα τους διαψεύδουν και η τιμωρία έρχεται.
      Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα. Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας.
      Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις..
      Τον ευγενή άνθρωπο, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον , όραμα και ελπίδα !
      Τον πολιτικό που αγωνίζεται για ιδέες και οράματα με σεβασμό για όλους και αυτοσεβασμό πρωτόγνωρο για την Ελληνική πολιτική ιστορία.
      Γιώργο,
      η Ελλάδα χαμογελά, οι Έλληνες ελπίζουν ξανά.
      Η Ιστορία σε περιμένει να συνεχίσεις το έργο σου !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/13 09:37

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ. ΜΑΖΗ ΣΟΥ ΣΗΝΤΡΟΦΕ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/13 15:09

    ΝΑΙ Η ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕ. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΑΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/13 17:47

      Εξωχώριες εταιρείες που βρίσκονται πίσω από την κατάθεση των 550 εκατ.
      Αποκαλύφθηκε, πλήρως, η αθλιότητα κατά της Μαργαρίτας Παπανδρέου από ΒΗΜΑ και Πρώτο Θέμα...!!

      To χθεσινό «ΤΟ ΒΗΜΑ» αποκαλύπτει τις εξωχώριες εταιρείες που βρίσκονται πίσω από την κατάθεση των 550 εκατ. δολαρίων σε λογαριασμό της Μαρίας Παντελή, στη λίστα Λαγκάρντ...!
      Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε Έλληνες επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από τις εν λόγω εταιρείες, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας εκδότης.
      Η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει ονόματα, φοβούμενη, ίσως, τις αγωγές.
      Κάτι που δεν φοβήθηκε στην περίπτωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου και έσπευσε να τη διασύρει, όπως και όλη την οικογένεια Παπανδρέου, δημοσιεύοντας στην πρώτη σελίδα, ότι η κ. Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων.
      Το δημοσίευμα υπογραφόταν από την Γιάννα Παπαδάκου, η οποία υπογράφει και το σημερινό δημοσίευμα.
      Από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, εφόσον τα στοιχεία του είναι πραγματικά και όχι «μουσαντένια», όπως εκείνα για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποδεικνύεται σαφώς ότι η κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό.
      Περιέργως, ούτε η δημοσιογράφος, ούτε η εφημερίδα αισθάνθηκαν την ανάγκη να γράψουν έστω μια λέξη «συγνώμη» για το αναληθές δημοσίευμα με το οποίο συκοφάντησε τη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού.
      Ίσως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προσμετρηθεί θετικά όταν η αγωγή της κ. Παπανδρέου εκδικαστεί.
      Αλλά τα ήθη της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι ακριβώς αυτά.
      Συκοφαντούμε, διασύρουμε με ανακρίβειες και ψεύδη και δεν τρέχει τίποτα.
      Την ίδια γραμμή ακολουθεί και η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» η οποία όχι μόνο είχε το ίδιο δημοσίευμα, αλλά είχε βγάλει και ντουντούκα στους δρόμους.
      Αν πιστέψουμε στην ορθότητα του σημερινού δημοσιεύματος, ο Έλληνας «ιδιοκτήτης ΜΜΕ» που εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν είναι ο Σταύρος Ψυχάρης, διότι αν ήταν δεν θα υπήρχε το δημοσίευμα.
      Για όλους τους άλλους υπάρχει η υπόνοια της συμμετοχής τους, καθώς δεν πρόκειται μόνο για έναν ιδιοκτήτη, αλλά και για «εκδοτικό συγκρότημα».
      Άραγε, εμπλέκεται κάποιος από τους εκδότες, το μέσο ενημέρωσης του οποίου συκοφάντησε την Μαργαρίτα Παπανδρέου;
      Είναι προφανές ότι δημιουργείται μείζον θέμα για τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, ο οποίος ενέπλεξε την κ. Παπανδρέου στις καταθέσεις του τόσο στους οικονομικούς εισαγγελείς, όσο και στην Επιτροπή της Βουλής.
      Η παραίτηση από τη θέση του είναι η μόνη πράξη ευαισθησίας και ευθυξίας που πρέπει να επιδείξει, άλλως, πρέπει να τον αποπέμψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
      Ερωτηματικά τίθενται και για τους «διαρροείς» προς τις δύο εφημερίδες, ότι πίσω από τα αρχικά Μ.Π. της «λίστας» κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αλλά και για τους οικονομικούς εισαγγελείς οι οποίοι υιοθέτησαν την «κατηγορία» Στασινόπουλου και είναι μεταξύ των πιθανών «διαρροέων».
      Τίθεται, πλέον, το θέμα, αν θα αποκαλυφθούν τα ονόματα όσων κρύβονται πίσω από τις εξωχώριες εταιρείες, κάτι που έχουν υποχρέωση να κάνουν τόσο οι οικονομικοί εισαγγελείς, όσο και η Επιτροπή της Βουλής, ή θα γίνει προσπάθεια συγκάλυψής τους;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/13 17:58

      Που να μάθει ο κολοαλβανος.όταν βγούμε κυβέρνηση θα σας μάθουμε εμείς.ουστ ρε στον τόπο σας...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/4/13 09:39

      Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΛΚΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΝΗΡΕΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΗΡΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/13 17:48

    Όπως αναφέρει «ΤΟ ΒΗΜΑ»:
    -Δεκάδες off shore εταιρείες με έδρα τις Παρθένους Νήσους και ειδικότερα την Τορτόλα κρύβουν τους πραγματικούς κατόχους των 550 εκατομμυρίων ευρώ που αποτελούν την μεγαλύτερη κατάθεση στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ που βρίσκεται στα χέρια των Ελληνικών αρχών και εξετάζεται ποικιλοτρόπως.
    -Τέσσερις βασικές off shore εταιρείες αποτελούν το πλέγμα της συνολικής κατάθεσης στην οποία δικαιούχος εμφανίζεται η κυρία Μαρί Παντελή,υπάλληλος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.
    -Ο λογαριασμός ανοίχτηκε στις 27 Ιουνίου του 2000 και το αρχείο που το συνοδεύει αποκαλύπτει πως η εταιρεία Sunflower Corporation έχει καταθέσεις 27.514.000 δολαρίων. Ο λογαριασμός ενημερώθηκε για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2005 και ως έδρα της εταιρείας εμφανίζεται η ταχυδρομική θυρίδα 662 στο νησί Τορτόλα των παρθένων Νήσων.
    -Η εταιρεία Berkley Global Limited με έδρα στην Ιρλανδία και κατάθεση 161.802.709 δολάρια που ξεκινά το Νοέμβριο του 2005.
    -Η εταιρεία CMA Technology Venture Partners Limited με έδρα στο Δουβλίνο που εμφανίζεται να έχει σχέση με ελληνικό εκδοτικό συγκρότημα αλλά και συμμετοχή πολλών ακόμη γνωστών Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.
    -Η εταιρεία CMA Global Investments Ltd Class A με κατάθεση 368.996.744 δολαρίων. Μία από τις εταιρείες που έχει σχέση με την κατάθεση ονομάζεται Robinson και έχει έδρα στις Βερμούδες.
    -Μια άλλη εταιρεία που διατηρεί επι μέρους καταθέσεις μέσα στη συνολική κατάθεση είναι η Capland SA που παλαιότερα ονομαζόταν Capital & Land Asset Managment SA.
    -Μια άλλη εταιρεία φέρεται να ανήκει σε Αμερικανό μεγιστάνα των ΜΜΕ και άλλη σε Ελληνα ιδιοκτήτη ΜΜΕ.
    -Εξάλλου, στην κατάθεση της εταιρείας Stabri Limited (αρχείο 5090284091) με έδρα το νησί Τορτόλα, ύψους 5.397.856 δολαρίων εμφανίζεται και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου. Προφανώς πρόκειται για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στον συγκεκριμένο λογαριασμό.
    Μάλιστα συγκεκριμένος κωδικός της κατάθεσης ανήκει σε συγγενή πρώτου βαθμού του κ. Παπασταύρου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/13 17:50

    Παπανδρέου: Μάρτυρας, όχι «μάρτυρας» !
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Σκοπός σύστασης της προανακριτικής είναι να αποδειχθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Προσέξτε,...
    οχι αν υπάρχουν γενικότερες ποινικές ευθύνες, αλλά αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για το συγκεκριμένο και μόνο πρόσωπο.
    Επί αυτής της διαδικασίας, καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας και ο Παπανδρέου. Ο ίδιος έστειλε υπόμνημα, εντός του οποίου αναφέρει λεπτομερώς πως ουδεμία σχέση έχει με τις υπόγειες διαδρομές της λίστας Λαγκαρντ, ενώ τονίζει πως ο ίδιος δε ζήτησε αλλά ούτε και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της λίστας. Παρ΄όλα αυτά, σύσσωμη η προανακριτική πλην του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ρήγα, απαίτησε τη φυσική του παρουσία.
    Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι η απαίτηση της Κωνσταντοπούλου να απαγορευθεί η έξοδος ΓΑΠ στο εξωτερικό ενώ ο ίδιος δεν είναι κατηγορούμενος αλλά καλείται ως μάρτυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/4/13 17:51

    Η στάση του κ. Παπανδρέου
    ======================
    Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου απαξιώνει και περιφρονεί την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Θα μπορούσε να το ισχυριστεί εάν η ίδια η επιτροπή δεν είχε απαξιώσει τη λειτουργία της. Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να στείλει υπόμνημα αντί να παραστεί στις... πώς να τις πούμε; Να τις πούμε εργασίες; Δεν είναι εργασίες αυτές, δεν είναι εργασίες άξιες του θεσμού.

    Ας υποθέσουμε ότι ο κ. Παπανδρέου προσερχόταν. Μπορούμε να φανταστούμε από τώρα τους διαλόγους και μπορούμε να ντραπούμε προκαταβολικά για μια πιθανή εξέταση. Να πάει λοιπόν να κάνει τι; Να ακούσει προσβολές που αφορούν σωματότυπους και ορμόνες; Να ακούσει υβρεολόγια επειδή ορισμένοι είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν την αίθουσα σε χαμαιτυπείο; Η περίπτωσή του είναι ιδανική για μια θεαματική αντιπαράθεση που δεν έχει καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης.

    Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα η άρνηση του κ. Παπανδρέου είναι μια καλή ευκαιρία για να επανατοποθετηθούν όλοι για τη σύνθεση της επιτροπής. Ο συνδυασμός των προσώπων, ορισμένων προσώπων, παρακωλύει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Την συσκοτίζει και μετατοπίζει το ενδιαφέρον. Το πανελλήνιο ασχολείται με το ποταπό θέαμα και όχι με τα αποτελέσματα μιας εξέτασης.

    Με τα δεδομένα των ημερών ο κ. Γ. Παπανδρέου πράττει άριστα. Ακόμη καλύτερα αν στείλει υπόμνημα μητσοτακέικο, όπερ σημαίνει να τα γράψει όλα σε μια σελίδα. Δηλαδή να στείλει υπόμνημα χωρίς να στείλει. Κι αν σοβαρευτούν στην επιτροπή, να πράξει με τη σειρά του τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/4/13 17:56

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΑΤΗ- ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας, είναι η εθνικιστική τους..καθαρότητα και η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
    Είναι το αμελητέο 0,3% , που υπήρχε για τα μάτια του κόσμου, ώστε να ισχυρίζεται η δεξιά , των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ, του Ράλλη, των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρωμένου, ότι η παράταξής τους ήταν..δημοκρατική . Ότι τα σταγονίδια του Αβέρωφ, δεν ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ βρωμοπόταμος του χαφιεδισμού, της προδοσίας της Κύπρου, και της αναγκαστικού επαναπατρισμού των 150.000 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων της Πόλης. Ότι το παρακράτος της χούντας ήταν σταγονίδια επίορκων προδοτών που κινήθηκαν και πρόλαβαν την προδοσία των στρατηγών. Δεν ήθελαν να ξέρουν οι Ευρωπαίοι πόση σαπίλα υπήρχε στην ‘’επάρατη’’ δεξιά.
    Σήμερα , που τα πράγματα είναι δύσκολα, και για να μη χάσουν τους..πελάτες –ψηφοφόρους που ψηφίζουν με…σταυρό, βρήκαν τη λύση οι..εθνικόφρονες. Αποκάλυψαν ότι υπάρχει η ..χρυσή αυλή. Σαμαράς ,Καρατζαφέρης και ΣΙΑ(;) προώθησαν τον Μιχαλολιάκο της παράνομης οπλοκλοπής από το στρατόκαι το τρομοκράτη της Αθήνας, στο δήμο της …Αθήνας.
    Και επειδή στη δεξιά η ιδεολογία είναι ..στενή και μονόχρωμη και «σταυρωμένη από το σπίτι», κάθε σπίρτο ‘’νοτισμένο’’ μπαίνει στο δίχτυ του Μιχαλολιάκου κοιτώντας μόνο το..δόλωμα. Τα χρήματα που δίνουν οι εφοπλιστές. Έτσι ενισχύουν την χρυσή αυλή ,που ‘’αγοράζει’’ ψηφοφόρους εναντίον του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της οικονομίας μας,Αυτά τα χρήματα που «χαρίζουν» οι εφοπλιστές και άλλοι νταβατζήδες-πράκτορες του διεθνούς συστήματος, τα ..αφαιρεί ο Αντωνάκης από την φορολογία.
    Κανένας σχεδόν φόρος στους ..υπερπατριώτες εφοπλισταράδες λέει ο Αντώνης και ο Πάνος. Ποιος άλλος υπέγραψε ; Μα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ !!!
    Δηλαδή μας …κλέβουν «νόμιμα» οι ..εθνικόφρονες της μαλακίας !
    Βλέπεις ο Αντωνάκης;
    Και οι κομμουνιστές τι κάνουν; Γιατί δεν ζητάνε να γίνει έλεγχος για το μαύρο χρήμα της χρυσής αυλής ;
    Κύριε Τσίπρα: ‘Ακουσες τίποτε για το..μαύρο χρήμα του φασισμού στην Ελλάδα;
    Ή μήπως ???????....... είσαστε οι απόγονοι του ‘’βρώμικου 89’’ ..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/13 18:24

      Ρε ψυχοπαθη τι πινεις? Πες μας σε παρακαλω να τα παρουμε και εμεις μπας και δουμε τα πραγματα μεσα απο τα δικα σου ματια. Σε λιγο θα μας τον βγαλεις και αγιο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/13 09:42

      ΕΣΗ ΕΙΣΑΙ ΨΗΧΟΠΑΘΗΣ ΠΑΛΙΟΜΛΚ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΗΣΤΡΕΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΠΑΛ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΗΔΙΑ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/13 17:57

    Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !...

    Το διάβασα και σκέφτηκα ότι αυτή η κίνηση του Παπανδρέου ήταν μια χειρονομία συνέπειας !!!! Γιατί ο Γιώργος έχει αυτό που λείπει από τους περισσότερους : αρχές, εντιμότητα και συνέπεια! Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

    Όπως αναφέρουν "Τα Νέα", ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποστείλει αυτή την επιστολή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να σταματήσει η εις βάρος του έντονη κριτική από πολλές πλευρές για τις συχνές απουσίες του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε λόγω των υποχρεώσεών του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είτε για τις διαλέξεις που δίνει στο Χάρβαρντ αλλά και σε άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

    ΜΗΠΩΣ όλοι αυτοί οι τιμητές του βίου και της πολιτείας του Παπανδρέου έχουν κάτι να πουν ;;; Μάλλον δεν έχουν κάτι να πουν, αφού είναι τομάρια του χειρίστου είδους (όπως έλεγε κι ο πατέρας μου). Τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει τον Παπανδρέου στο μικροσκόπιο και δεν τον άφησαν σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 09:45

      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΤΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΛΚ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΤΑΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΜΙΟ ΠΟΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΟ ΒΕΝΗΖΕΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΗΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/4/13 23:12

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΜΑ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 09:48

      ΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΙ ΔΗΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΗΡΟΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΣΕΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΝΑΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ ΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΗΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΗΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *