ροή ειδήσεων

Η θετική παρουσία και οι πρωτοβουλίες της Ανδριάνας Μπαφίτη

Η Ανδριάνα Μπαφίτη, πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια στους πρώτους μήνες θητείας στο νέο της αξίωμα. Μέχρι στιγμής έχει ουσιαστική παρουσία...
δείχνοντας ότι και μπορεί να σηκώσει το βάρος της θέσης και του ρόλου που της έχει ανατεθεί, αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην καλύτερη λειτουργία του θεσμού που υπηρετεί.

Μία από αυτές ήταν η πρόταση που η ίδια εμπνεύστηκε και αφορά τη διοργάνωση του 1ου πανελληνίου συνεδρίου προέδρων περιφερειακών συμβουλίων. Η κ. Μπαφίτη είχε πρόσφατα συνάντηση με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής Κ. Καράμπελα, στον οποίον κατέθεσε την πρότασή της και απέσπασε την θετική του άποψη.

Έτσι, στις 17 Μαΐου θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα πρόεδροι των περιφερειακών συμβουλίων της χώρας, προκειμένου να συζητήσουν για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και να ρυθμίσουν το θέμα της χρηματοδότησης, ζητώντας και την ενίσχυση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Όπως έκανε γνωστό η κ. Μπαφίτη, θα εισηγηθεί τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου συνεδρίου στην Σύρο, το οποίο χρονικά προσδιορίζεται να διεξαχθεί μέσα στο καλοκαίρι.

«Έχουν βγει χρήσιμα συμπεράσματα μετά από δύο χρόνια λειτουργίας του θεσμού και πρέπει να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο και τη λειτουργία των περιφερειακών συμβουλίων. Θα ήταν σωστό, όλοι εμείς που έχουμε αναλάβει την ευθύνη για τις συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων να βρισκόμαστε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και να ανταλλάσσουμε απόψεις στο πλαίσιο της καλύτερης λειτουργίας του οργάνου. Με τον τρόπο αυτό θα τονώσουμε και το θεσμό του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου, ο οποίος έχει ατονήσει, παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνει μεγάλες αρμοδιότητες και έχει αυξημένες ευθύνες», δήλωσε η κ. Μπαφίτη.
cyclades24.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/13 19:17

    ????????? Δεν κατάλαβα.... για αυτοπροβολή το γράφει??? την δουλειά της κάνει που την πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι...... ρε άντε από δώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *