ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΕΓΚΥΟ

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ (ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ... ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΚΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΤΩ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ( ΕΙΜΑΙ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ). ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/13 23:48

    απόλυση θέλει ο αγενής!!!
    τόσος κόσμος υπάρχει άνεργος που θα τιμάει το ψωμί που παίρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/13 00:06

    prepei na einai o idios odigos pou katebase tin adelfi mou kai ta dio mikra pedakia kato dioti oute afti den iksere oti den koboun isitiria pia sta leoforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/13 00:19

    Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών Δήμου Ροδίων "ΡΟΔΑ" θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη εκ μέρουσ του συνάδελφου μας , όλοι παραδεχόμαστε οτι η συμπεριφορά του συναδέλφου μας είναι πέρα για πέρα λάθοσ και πάλι συγνώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 09:26

      Θετική η συγνώμη σας (δέχομαι οτι πράγματι είστε από τη ΡΟΔΑ και για τους δικού σας λόγους γράφετε ανώνυμα)αλλά και μια επίπληξη και κάποιες συστάσεις προς τον υπάλληλό σας, είναι νομίζω πράγματα που επιβάλλεται να γίνουν.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/13 06:58

    Η συγγνώμη είναι το μισό χέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 09:24

      Ε τότε δύο φορές συγνώμη για εσένα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/13 13:36

    τοσο δυσκολο ειναι να εχει ο οδηγος ενα πακετακι με εισιτηρια για εκείνους που δεν εχουν εισιτήριο; και επισης πολλες φορες τα περιπτερα ξεμενουν...τι θα κανουμε εμεις οι επιβατες; θα χασουμε το λεωφορειο;
    μια δουλεια ειχατε να κανετε σωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/13 14:19

    αν θελουμε να λεγομαστε υπευθυνοι πολιτες και να μην ειμαστε ελλαδισταν η κυρια θα επρεπε να ειχε μαζιτης ενα εισητηριο . οχι μονο δεν ειχε αλλα βρηκε 10 δικαιολογιες να ριξει το φταιξιμο σε αλλον που εκανε την δουλεια του. και ζηταει την επιπληξη του οδηγου επειδει η κυρια δεν ειχε εισητηριο.αν επαιρνε ταξι τα ιδια θα ελεγε και στον οδηγο του ταξι ?? δεν θα του πληρωνε την κουρσα και μετα θα ζητουσε και την επιπληξη του?? ελεος με εσας που εχετε μαθει απο τον εγωισμο σας πια !! εχετε υποχρεωσεις κυρια απεναντι σε ολους!!!και πριν με κρινετε επιστημονες μου και εμενα κατεβασε τα παιδια μου απο το λεωφορειο καποιος οδηγος αλλα δεν το εμαθε κανεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 14:27

      ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΗΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΖΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΗΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΗΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΓΗΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/13 14:40

    το σωστο ειναι ο νομος τελικα να επιβαλετε σε ολους !! το εισητηριο ειναι για ολους !! μου θυμιζει η κυρια τις δικαιολογιες που ελεγα μικρος στον αστυφυλακα που με εγραψε γιατι δεν φορεσα κρανος . ας κανουμε και στον αστυφυλακα μια επιπληξη αφου με εγραψε !! και γενικα ας επιπληξουμε οποιον δουλευει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/13 15:00

    ti lete re malakhdes? exete xazepsei teleiws? epeidh ekane o anthrwpos th douleia toy SWSTA tha zhthsei sygnwmh kai tha toy ginei kai epiplhksh? NA PAS NA PAREIS EISITHRIA KYRA MOY,poy exeis mathei sto tsampa kai sthn traka,klassiko ellhniko lamogio.kai den ftanei poy eisai lamogio,exeis kai thn ksetsipwsia na kataggeileis ton viopalaisth poy ekane th douleia toy swsta kai se katevase.TO GEGONOS oti eisai eggyos den shmainei kati,o nomos einai gia olous.to na se boithisei na anevokateveis ta skalopatia toy leoforeioy,na stamathsei ligo to leoforeio gia na se voithisei genika epeidh eisai eggyos NAI to dexomai,ki etsi prepei nanai.Alla oxi na ton kataggeleis mes sthn dikh soy paranomia..san den ntrepomaste ligaki lew egw..vgainei o allos kai fernei ws profash kai dikaiologhtiko ta 2 paidakia ths aderfhs toy,akouson akouson.sapiles,giavto den tha paei pote mprosta avth h skatoxwra,eksaitias anthrwpwn san ki esas.sapila,kseftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/4/13 15:18

    τι λες ρε καρακγιοζη 3,00.αν ηταν η π......α η γυναικα σου θα ηθελες να τις συμπεριφερονται ετσι.να σκοτωσουμε τη γυναικα επειδη δεν ειχε εισητηριο που ετσι κι αλλιως θα το πληρωνε στην αφετηρια.ροδα = μπουρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/13 15:35

    Παιδιά το έχετε κάνει σαπουνόπερα το όλο θέμα. Όλα τα λεωφορεία πανελλαδικά δεν εκδίδουν εισιτήρια εντός των λεωφορείων. Τα εισιτήρια τα αγοράζετε από περίπτερα και τα εξαργυρώνεται στα μηχανήματα που έχουν μέσα στα λεωφορεία. Στην Αθηνα οι ελεκτές δεν καταλαβαίνουν χριστό όταν πιάσουν κάποιον δίχως εισιτήριο, και ας είναι 9 μηνών έγκυος θα το φάει το πρόστιμο. Οι δικαιολογίες "δεν το ήξερα" έχουν πεθάνει, έχει καταργηθεί αυτό με τα εισιτήρια εδώ και αρκετά χρονια. Χωρίς κάρτα δεν μπαίνει κανεις στην Αθηνα τουλάχιστον, ούτε έγκυες, ούτε ηλικιωμένοι, ούτε ανάπηροι, ούτε παιδιά. Σε κατεβάζουν επί τόπου, και παρουσία αστυνομικού σου κόβουν πρόστιμο και οποιος θέλει ας πει και κουβέντα.

    Σημείωση. Δεν έχω καμια σχέση με το επάγγελμα και γενικά με τα MMM για να μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/4/13 17:20

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/4/13 19:03

    Σε όλες τις "πολιτισμένες" πόλεις της Ευρώπης, ο οδηγός έχει πάντα μαζί του εισιτήρια τα οποία πωλούνται στην διπλάσια τιμή από την κανονική για τους "ξεχασμένους". Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εδώ στο Ελλαδιστάν επειδή έχουν γίνει τα τόσα σκάνδαλα και κομπίνες με εισιτήρια (ήμουν μάρτυρας σε ένα από αυτά και το κατήγγειλα) βρέθηκε η λύση αλά Ελληνικά.... "πονάει κεφάλι... κόψει κεφάλι"!! Ενας χριστιανός δεν βρέθηκε να το προβλέψει ότι κάτι μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί επειδή δεν υπήρχε εκεί γύρω εισητήριο να αγοράσει (δημοτικές συγκοινωνίες σου λέει ο άλλος) ή "οι συνδικαλιστές" δεν θέλουν οι οδηγοί να είναι και εισπράκτορες? Να δούμε πότε θα γίνουμε άνθρωποι!! Ρε Τροϊκα, βάρα μας γιατί η κούτρα μας θέλει πολύυυυυυ ξύλο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/13 21:34

      Φιλε μου στην Ελλάδα κάποτε αυτό με τα εισιτήρια που πουλούσαν οι οδηγοί γινόταν κανονικά μέχρι πριν από 2-3 χρονια, και το κατήργησαν γιατί υπήρχαν μερικά λαμόγια οδηγοί και πουλούσαν πλαστά εισιτήρια και εισέπρατταν αυτοί το κέρδος. Και αυτό που λες ο οδηγός να είναι και ελεκτής δεν γίνετε για πρακτικούς λόγους. Κανονικά ο οδηγός βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα πρέπει να βρίσκετε σε διαφανη κλειστή καμπίνα και να μην έχει απολύτως καμια επαφή με τους επιβάτες για λόγους ασφαλειας και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ο οδηγός στο τιμόνι μιας και κουβαλάει στα χερια του ανθρώπινες ζωές. Το ότι δεν υπάρχουν στην Ρόδο ελεκτές σε αυτό δεν φταίνε οι οδηγοί, αλλα οι υπηρεσίες, δεν έχει καμια δουλειά ο οδηγός να παριστάνει και τον ελεκτή και τον εισπράκτορα. Πάντως με τον τρόπο που ενεργούν οι υπεύθυνοι και για τις ώρες που υποχρεώνουν να δουλεύουν οι οδηγοί, στο εξωτερικό σίγουρα θα τους έβλεπες σε καμια φυλακή ως επικίνδυνοι για την ανθρώπινη ασφάλεια.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/4/13 19:41

    Κρίμα για την κυρία ! Σωστός ο οδηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/4/13 20:11

    Να πάτε αλήτες στα τσακίδια όλοι οι οδηγοί λεωφορείων του νησιού πού το παίζεται και επαγγελματίες . Βγάλτε ρε αλήτες κανένα φλάς όταν φευγεται από τις στάσεις κομματόσκυλα των συνδυκαλιστών σας .Να τον καταγγείλεις τον αλήτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/4/13 08:50

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/4/13 12:14

    Αλλη φορά ο οδηγόςν να υποχρεώνεται να έχει μαζί του υπερειχοργαφω και όποιος δηλώνει έγκυος (φαινεται δεν φαινεται η κοιλια ) πεινασμένος αλλοδαπος ή μαλάκας να μην κόβει εισητήριο και να του λενε και συγγνωμη οι οδηγόι που δεν έχουν φροντίσει οι οδηγοι που δεν έχουν προβλεψει να έχουν εισητηριο τα οποια βέβαια θα πρέπει για τους ποιο πανω λόγους να παρασχουν δωρεαν , άν κάποιος πειναει να έχει μαζι και κανενα σαντουιτσ γιατι προφανος θα πεινανε και όλας . όσο για τις εγκυους θα πρεπει να υπαρχει και ποικιλια σε περιπτωση που της μυρισει καποιο φαγητο. Α καλο να έχει και καμια ομπρελα σε περιπτωση που πιασει βροχή και ο αμοιρος επιβάτης δεν έχει μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/13 20:23

      Σωστος. ανεβασες τον πηχη πολυ ψηλα!! καμια γαρδουμπιτσα κανα εξοχικο και κανα κλεφτικο βαλε στο μενου!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/4/13 06:38

    Μια καλή λύση θα ήταν να τοποθετηθούν μηχανήματα σαν αυτά που κόβουν εισιτήρια για τη
    στάθμευση, στις στάσεις των λεωφορείων, ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος! Κατά τη γνώμη μου
    ο οδηγός θα έπρεπε να κάνει μία εξαίρεση για την εγκυο γυναίκα , αλλά φαίνεται στις μέρες
    μας χαθηκε και η ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/13 15:46

      ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΕΞΕΡΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος20/4/13 09:26

    Δίκιο είχαν και οι δύο... ωστόσο, οι εξαιρέσεις υπάρχουν για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις, δηλαδή τόσο φοβερό είναι να γίνουμε επιτέλους άνθρωποι? Ακόμη και στην Σουηδία, στο λεωφορείο εάν σου συμβει αυτό (πχ σου τελείωσαν οι μονάδες στην κάρτα) σε αφήνουν να μπεις. Εμείς είμαστε ή του ύψους ή του βάθους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/4/13 17:17

    Anohte ammorfwte 3:18,poy mallon sou thiksame thn eggyo gynaika/aderfh/ksaderfh,den kserw poso xronwn eisai,alla edw kai mia dekaetia+ eisithria mes sto leoforeio den poulountai,giavto mh mas tsampounas malakies ki esy kai oi loipoi trakadoroi neoellhnes.Na paei na parei apo prin eisithria eipa,oxi na thn skotosoume,vlammene,diavaze avta poy grafei o allos.tha ton kataggeilete kiolas ilithia onta,epeidh ekane th douleia tou,enw eseis eiste paranomoi.ante vre vlaka apo dw pera,tolmas kai milas ki apo panw.kalomathimene kavantzopousta,trava PETHANE RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/4/13 01:02

    Γεια χαρά Ελληναράδες μορφωμένοι,τυπικοί,νομοταγείς και όλα τα πρέποντα.Οι μισοί παίρνουν το μέρος της κυρίας και οι άλλοι μισοί την βρίζουν.Συγχαρητήρια σε όλους.Κι ύστερα απορούμε που δεν μπορούμε να εκλέξουμε κυβέρνηση,όταν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάτι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    1)Η κυρία ΔΕΝ είπε να πάει δωρεάν.Είπε στο τέρμα να εκδώσει εισιτήριο.Δεν το ακούσανε οι 'νομοταγείς'.
    2)Το γομάρι ο άντρακλας γκρήκ χοτ φατ ντράιβερ δεν έχει ούτε γυναίκα ούτε κόρη γι αυτό συμπεριφέρεται με τέτοιο ζωώδη τρόπο.
    3)Στην Θεσσαλονίκη (απο όπου κατάγομαι) υπάρχει εντός του λεωφορείου συσκευή(μηχάνημα)το οποίο εκτελεί διπλή εργασία.
    α)Ακυρώνει τα εισιτήρια των 'νόμιμων' και 'σωστών'και
    β)Ρίχνοντας κέρματα σε ειδική σχισμή εκδίδει εισιτήριο σε ανίδεους,ανήξερους,τουρίστες,περαστικούς,καουμπόυδες κ.λ.π.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.Στην-όχι και τόσο μακρινή-Θεσσαλονίκη κάποια-Ελληνικά-μυαλά,κάθισαν και σκέφτηκαν αυτό το ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.Στην Ρόδο όμως βγήκαν τα μαχαίρια και θα σφάξει ο ένας τον άλλο για ψύλλου πήδημα.
    (Υ.Γ.Δεν έχω πάει Σουηδία ή ΝιούΓιόρκ ή σκέτα Γιόρκ ή Ζιμπάμπουε,αλλά πιστεύω έγκυο γυναίκα ΠΟΥΘΕΝΑ στον πλανήτη δεν θα της συμπεριφέρονταν μ' αυτόν τον τρόπο)
    Pascual-Rhodes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/4/13 16:30

    Η αλήθεια είναι μια όλα αυτά γίνονται γιατί έχασαν την μάσα οι συνδικαλισταρες οδηγοί και τώρα όλα είναι στραβά αυτο άλλωστε βγαίνει από τις ανακοινώσεις στις φιλλαδεσ όταν θα μείνουν χωρίς δουλειά τότε να τους δούμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/4/13 17:44

    συνεχιζουν ολα τα λαμογια οι δημοσοιοι υπαληλοι να προκαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/4/13 14:55

    Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στην κυρία εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας. Ντρέπομαι για τον οδηγό και τον λυπάμε ταυτοχρονα.Σου ζητάει βοήθεια μια εγκυος γυναίκα και εσυ την φτυνεις μεσα στα μούτρα...συγχαρητηρια λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *