ροή ειδήσεων

Ρόδος: Οι γείτονες πήραν χαμπάρι τους κλέφτες κι έβαλαν τις φωνές! Μπήκαν σε σπίτι την ώρα που όλη η οικογένεια βρισκόταν μέσα!



Δεν το χωρά ανθρώπινος νους μ' αυτή τη θρασύτητα που έχουν κάποιοι κλέφτες!...
Στην Κρεμαστή, χθες, στις 11 το πρωί, κι ενώ όλη η οικογένεια (αποτελούμενη από τέσσερα άτομα) βρισκόταν στο σπίτι, οι θρασύτατοι κλέφτες δεν δίστασαν να μπουν μέσα και ν΄ αρχίσουν να το «ερευνούν» προκειμένου να «βουτήξουν» ό,τι τους... «γυαλίσει»!


Για καλή τύχη, όμως, των ανθρώπων, στο δωμάτιο που μπήκαν οι άγνωστοι δεν υπήρχε "κάτι" που να τους ενδιαφέρει αλλά κι από το γεγονός ότι, μια γειτόνισσα που αντιλήφθηκε το τι ακριβώς συνέβαινε άρχισε να φωνάζει μ΄ αποτέλεσμα οι δράστες να προτιμήσουν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να φύγουν μ΄ ένα ασημί αυτοκίνητο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ύστερα απ΄ αυτό, έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα, όταν διαπίστωσαν ότι πράγματι την ώρα που η οικογένεια ήταν στ΄ άλλα δωμάτια, του σπιτιού, τα κλεφτρόνια (πιθανότατα «εισαγόμενα»), ερευνούσαν άλλους χώρους!

Σε σχετική ερώτηση που κάναμε στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού μας είπε ότι «δεν μας πήραν τίποτα», και ότι το μόνο που κατάφεραν και συγκράτησαν ήταν το αυτοκίνητο χρώματος ασημί και πως ήταν νεαροί και μελαψοί!

Πάντως, όπως γράψαμε και χθες η Αστυνομία με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες οι οποίοι φαίνεται πως τους αρέσει η περιοχή της Κρεμαστής και τα... πέριξ!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *