ροή ειδήσεων

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ : O OTE TV απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ...


Πλέον είναι επίσημο. Ο OTE TV απέκτησε για την τριετία 2015-18 ...τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και του Europa League. 

Διαβάστε ποιες αλλαγές θα υπάρχουν σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα. Ο OTE ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι απέκτησε για την επόμενη τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου.

Σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι φέτος θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Στο Champions League ο ΟΤΕ ΤV θα δείξει αποκλειστικά τους αγώνες των play off της διοργάνωσης ενώ μέχρι φέτος υπήρχε και ελεύθερο κανάλι που έδειχνε τη μία ημέρα. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό (το ελεύθερο κανάλι δεν έχει ανακοινωθεί ακήμη) αλλά η διαφορά είναι ότι το ματς θα μεταδίδεται παράλληλα και από τον OTE TV.


Στο Europa League δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από ελεύθερο κανάλι με εξαίρεση τον τελικό που θα αποφασίσει ο OTE TV σε ποιο κανάλι θα δώσει την παράλληλη μετάδοση.

Η ανακοίνωση

"Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League της τριετίας 2015-2018.

Ειδικότερα:

Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει αποκλειστικά τους 133 από τους 146 αγώνες και τους υπόλοιπους 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης, ως εξής:

Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης)".

gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Εμείς που έχουμε Nova μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις συγκεκριμένες διοργανώσεις. Μετά θα μείνουμε με το ελληνικό που αφορά και τον περισσότερο κόσμο και μπορεί να προστεθούν και άλλα πρωταθλήματα ξένα. Ήδη η αρχή έγινε με το γαλλικό το οποίο σίγουρα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από του γερμανικού για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *