ροή ειδήσεων

Θρίλερ με τον θάνατο ενός 39χρονου χρήστη ναρκωτικών στη Ρόδο



Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών το τελευταίο δίμηνο...
Έφερε τραύμα στο κεφάλι που προήλθε από πτώση στο πάτωμα - Ανακοπή η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστήΗ νεκροτομή και κυρίως η τοξικολογική εξέταση θα προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου ενός 39χρονου χρόνιου χρήστη ναρκωτικών, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε στην Ανάληψη της Ρόδου. Η αδελφή του, που είχε αναλάβει την φροντίδα του, τον βρήκε πεσμένο στο δάπεδο με το κεφάλι ματωμένο.

Ωστόσο, η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είχε χτυπήσει πέφτοντας στο σώμα του καλοριφέρ. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό, εκτίμησε κατ' αρχήν ότι ο θάνατος επήλθε από ανακοπή ή πνευμονική εμβολή, αίτια που συμβαδίζουν με τη χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, οι συγγενείς του 39χρονου υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες δεν έκανε χρήση.

Ο 39χρονος είχε τραυματιστεί πρόσφατα σε τροχαίο ατύχημα και είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου του είχαν δώσει φαρμακευτική αγωγή, την οποία -σύμφωνα με την αδελφή του που του πήγαινε τρόφιμα και τσιγάρα- ακολουθούσε πιστά.

protothema


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *