ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η πρώτη νύχτα του γάμου πήρε απρόβλεπτη τροπή - Ξεσηκωμός σε μια ολόκληρη γειτονιά της πόλης!


Η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκαν σε εκκλησία του νησιού και ξεκίνησαν για το γαμήλιο γλέντι.... - Η συνέχεια όμως έκρυβε εκπλήξεις...Πέντε Έλληνες και δύο αλλοδαποί θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επι κακουργημάτων για διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια νεόνυµφων την ώρα που γλεντούσαν. Στους κατηγορούμενους αποδίδονται, κατά περίπτωση, οι πράξεις της διακεκριμένης κλοπής από δύο ή περισσότερους, που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές, της εγκληματικής οργάνωσης και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου είχαν καταγγελθεί περιπτώσεις διαρρήξεως οικιών στις οποίες γινόταν γάµος και ήταν στολισµένες µε τούλια και λουλούδια, κατά την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στη γαµήλια τελετή ή στη γαµήλια δεξίωση.


Οι αστυνοµικοί ξεκίνησαν έρευνες προκειµένου να εντοπιστούν οι δράστες των κλοπών. Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών την 3η Δεκεµβρίου 2011 µετέβησαν στην οδό Δελφών 2, όπου είχε προγραµµατιστεί η τέλεση γάµου και υπήρχε στην οικία ανάλογος στολισµός.


Οι αστυνοµικοί διαπίστωσαν ότι στις 20:00 πέρασε από το σηµείο κινούµενο αργά ένα δίκυκλο µοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο από τους κατηγορούμενους. Οι δύο Αλβανοί εξέτασαν εξωτερικά την οικία και αποχώρησαν, για να επιστρέψουν μία ώρα αργότερα.

Το όχηµα πάρκαρε κοντά στο σπίτι και όταν οι δύο άντρες προσπάθησαν να μπουν, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν. Ακολούθησαν νοµότυπες κατ’ οίκον έρευνες σε Ρόδο και Φαληράκι στις οποίες βρέθηκαν κλοπιμαία από άλλες διαρρήξεις σε σπίτια νεόνυμφων που είχαν διαπράξει.


Οι αστυνοµικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου διαπίστωσαν ότι τρία άτοµα είχαν αναλάβει το ρόλο να «ξεπλένουν» τα κλοπιµαία της σπείρας και µέσω ενεχυροδανειστηρίου.

Πηγή: dimokratiki.gr
gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *